Home

Werkgroep

Doelstelling

Nieuws

Geschiedenis

Word vriend!

Ontwerp

Kinderparticipatie

Contact

Archief

Links

Nieuws

Voorjaar 2011

Zoals u zich misschien wel kunt voorstellen moet er veel werk verzet worden om een nieuwe speeltuin te realiseren, we zijn hard aan het werk. Het oude bestuur heeft veel werk verzet waar wij op voort borduren. Na het zomerreces van afgelopen jaar is er een nieuw bestuur samengesteld. Dit bestuur wil zich aan u voorstellen. Het bestuur bestaat op dit moment uit:
Voorzitter: Roel Boontje, Secretaris: Yvonne Moes, bestuursleden: Jasmijn Miete, Kathleen Visser, Cees Fleur en Jos Lutz. We zoeken nog een ervaren penningmeester)

Stand van zaken:

Er is op dit moment een (nieuwe) schetstekening gemaakt, waar het bestuur nog enige veranderingen in aangebracht heeft. Wanneer de tekening is goedgekeurd kan er een planning gemaakt worden voor het maken van de speeltuin. Deze planning kunt u volgens via deze website.

Naam van de speeltuin onthuld door Mona Keizer

'Speelkraam', dat wordt de naam van de nieuwe speeltuin die in het Leeghwaterpark in Purmerend komt. Wethouder Keijzer onthulde maandag samen met de leerlingen van de Tweede Montessorischool een spandoek op de plek waar de speeltuin gaat komen, pal tegenover kinderboerderij De Ridder.
Lees verder op Webregio

Kijk voor meer foto's van deze onthulling op onze Hyves-pagina: speelkraam.hyves.nl

© De Speelkraam